Ons verhaal

Welkom bij The Dinner Club

Vele jaren droomde ik van een plek waar ik mensen kan ontvangen. Een plek waar je even kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, waar het gezellig is, waar je op adem kan komen, waar je je vrienden en familie kan ontmoeten. Voor mij is de ultieme ontspanning het moment dat je met zijn allen aan tafel gaat. Met een goed glas en eten waar je van kan genieten. Omdat het lekker is maar ook gezond, eten dat je lijf voedt maar ook je hart omdat je de tafel deelt met mensen waar je om geeft.

Bourgondisch leven met de Drentse gastvrijheid

Even een moment voor jezelf. Even hardop lachen of een goed gesprek voeren. Even genieten in het laatste zonnetje. Voel je welkom, voel je thuis. The Dinner Club is voor jou. En voor ons allemaal. Bourgondisch is een levensstijl waarin ‘genieten’ centraal staat. Dit wordt vooral geassocieerd met lekker en uitgebreid eten. De tijd nemen om te ontspannen met passie en interesse.

Locatie

U vind ons in het hart van Emmen Centrum

In Emmen Centrum is altijd iets te doen, van de meest gave evenementen tot de gezelligste horeca gelegenheden. Shop jij graag bij de grote modewinkels en hippe pop-up stores, of zoek je liever naar verborgen pareltjes en unieke hebbedingetjes in schattige boetiekjes? In het centrum van Emmen vind je het allemaal. Gun je voeten de rust, les je dorst en stil je trek bij The Dinner Club. Klinkt als een geslaagde dag.

Perfect Monday’s

De maandag is van ons!

Traditioneel wordt maandag beschouwd als de meest gehate dag van de week. Tot op heden. Vanaf aanstaande maandag zijn wij 7 dagen per week geopend en trappen wij de week af met PERFECT MONDAY’S! Ontspannen dineren, heerlijk borrelen en een stiekem dansje. Met een glimlach je werkweek in of voldaan je horeca-weekend inluiden. Gewoon omdat het maandag is.

Tot maandag?

Reserveren

Reserveer direct en ervaar de Bourgondische maar toegankelijke sfeer binnenkort bij ons in The Dinner Club in Emmen.

Reserveren